Fluitend je rijbewijs

Na twee keer gezakt te zijn voor mijn autorijbewijs was de moed me erg in de schoenen gezakt. Het had me ontzettend veel tijd, geld en stress gekost en aan het einde van de rit had ik nog steeds geen rijbewijs. Nadat ik dit probleem aan vrienden en familie voorlegde werd het probleem al snel duidelijk. Ik volgde autorijlessen bij een grote rijschool in Den Bosch met jaarlijks duizenden leerlingen. Hier hebben ze gewoon een schema en een bedrijfsmodel die ervoor zorgt dat de meeste leerlingen slagen. Als je je echter niet kan vinden in dit schema dan vis je achter het net. Ik ging daarna op zoek naar een rijschool die je echt persoonlijk begeleidt en de tijd neemt om het lesprogramma op jou aan te passen. Na wat rondgekeken te hebben kwam ik uit op rijschoolvandenwildenberg.nl in Eindhoven. Deze lessen waren voor mij een verademing en ik kon ook heel goed opschieten met mijn rijinstructeur. Zij nam echt de tijd en moeite om ervoor te zorgen dat ik optimaal was klaargestoomd voor het examen. Ik ben daarna ook in één keer geslaagd voor zowel mijn theorie als mijn praktijk. Ik kan daarom iedereen aanraden om bij deze rijschool een pakket af te nemen. Als ik je een instructeur mag aanraden, neem dan Sandra.